"NE QUID NIMIS" ♥ Lagom är bäst (bara inte för mycket)

Mat är ju egentligen inte bara mat, det är gemenskap, trevligt umgänge, trygghet, lust, smaker och kreativitet, jaa allt möjligt egentligen.

Insattes på ny medicin mot benvärken och efter det har jag tappat matlusten och matlagningslusten, blir ju inte ens hungrig. Just nu känns det som jag skulle klara mig på mestadels dryck och dropp. Förut läste jag recept för att få egna ideér, nu läser jag för jag inte har några idéer ???? Det är inte så att jag inte lagar mat för det gör jag lika grundligt som alltid, så halv- eller helfabrikat behöver de mina inte äta, men jag vet aldrig vad jag ska laga just nu. Det gör inget att jag inte har nån matlust för då kan jag kanske börja gå ner kilona jag lagt på mig under veckor av värk och orörlighet, äter så mycket mindre mot innan denna medicinen. Brukar inte stå i affären och undra VAD vi ska äta idag, nu gör jag det varje gång jag är tvungen att handla, så trist !!!!!

Vad ska vi äta idag ? Falukorv ! Vad ska jag göra med den ???? Ingen aning alls. En sak vet jag iaf och det är att jag hellre än lagar maten själv idag skulle kunna tänka mig att äta middag på Brösarps Gästgiveri, där kan man snacka om suveränt god mat !! Om du har vägarna förbi där så kosta på dig att äta middag där, du kommer att drömma om det efteråt, det lovar jag !!!!

Vad ska du ha till middag idag ???? Nåt gott, eller ?

Annonser

Kommentarer till: "* Agnethamittimaten * : Väldigt matointresserad ! Äta bör man ……." (2)

  1. Usch vad jobbigt att inte ha matlust samtidigt som det är bra för vikten =0)

    Jag kanske skulle ta din medicin vet ja! *skrattar*

    Hemikramar ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: