"NE QUID NIMIS" ♥ Lagom är bäst (bara inte för mycket)

Om man har någon i familjen som envisas med att vitan är kokt fast den inte är det, så kan man steka det löskokta ägget (lite svårt att skala men det går om man tar det lugnt och försiktigt). Man steker alltså det löskokta ägget tillsammans med några skivor bacon och 2-3 halverade cocktailtomater, lite persilja och basilika. Om man har kan man skvätta på lite worchestershiresås och tabasco och pyttelite salt, inte för mycket eftersom baconet ger sälta. Smaklig frukost!

Annonser

Kommentarer till: "Stekta löskokta ägg/MamrikenMittiMaten" (2)

  1. jag har precis LÄNGTAT efter dina recept på LCHF =0)

    Underbart att ha dig tillbaka!!

    Hemikramar ♥

    • Tack snälla goa rara! Detsamma!!! Det är fantastiskt att ni finns kvar och har lyckats återupprätta det mesta! Det blir väl inte jättemycket precis nu under sommaren, men lite ska jag nog få till. Kramis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: