"NE QUID NIMIS" ♥ Lagom är bäst (bara inte för mycket)

OBS!!! alla anklagelser jag kommit mot, mot  Lustgården  Ewa  Gloria Mundi  och Miss Kermit är grund…. Jag läste fel!!!

Annonser

Kommentarer till: "Har anmält mig själv för förtal!/MamrikenMittimaten" (10)

  1. OBS! här var det alltså jag som var riktigt ordentligt olaglig på ett ännu mycket värre sätt. Rent och ramt förtal!!! Inte medvetet naturligtvis, men ändå. Hoppas hoppas att mitt meddelande om att det är jag som gjort fel och ingen annan nåt ut till alla!

  2. Vafalls>?? Kan någon förklara ???

  3. Jaadu! vad har hänt…. vet inte om jag vågar berätta… jag såg fel på profilen. Har inte tänkt på det tidigare att mina egna bloggar finns längst ner till höger ÄVEN när jag går till andra s profiler… så jag har knallat runt och skrivit hejdlösa anklagelser till höger och vänster!!!!!! har aldrig gjort nåt så hemskt och korkat i hela mitt liv tror jag….

  4. Låter tråkigt Mamriken, jag förstår ingenting…

  5. Nää, var glad för det du. Det är nämligen obegripligt dumt av mig och kan ha fått hemska konsekvenser för alla drabbade.

  6. Du måste försöka att förklara ändå Mamriken… =0(

  7. Jag läste fel i profilen. Går väldigt sällan in där och till höger längst ner står det rubrik Mina bloggar… och det tolkade jag som att det var skribentens loggar INTE mina egna… och jag var så korkad att jag inte hade en tanke på att kolla det!!! så uridiotiskt liksom och att jag inte hade blekaste tanke på att något var skumt i mitt huvud… det var ännu mera märkligt…. inte förrän det var för sent och fyra personer blev oskyldigt drabbade DÅ försttrillade femöringen ned.

  8. Nu kan ni se hela eländet och min ursäkt hos Lustgården. Adam frågade om han fick publicera det hela och det är jag honom evigt tacksam för. http://blogg.aftonbladet.se/lustgarden

  9. Mamriken, du låter som om du startade 3:e världskriget. Shit happens, Jag garanterar att jorden snurrar fortfarande och därmed är du i trygghet. Ha en nice kväll 😉

  10. tack snälla! joo, det är ju sant! tack snälla och ha en fin kväll du med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: