"NE QUID NIMIS" ♥ Lagom är bäst (bara inte för mycket)

Jag såg den (av misstag, jag menar brukar inte se sånt annars) i Twins TV-reklam. Vår spis är så gammal att det inte går att använda grillen i ugnen för grillelementet hänger ner 15 cm och plattorna ser ut som kratrar. En ny spis kostar sisådär 5000 kr och en Flavor Wave Oven Express en tusenlapp och spisen vi har fungerar ju för all del till det mesta fortfarande…. men som komplement överväger jag att skaffa den här nya lilla manicken.

Det är en rund apparat med genomskinligt lock och man kan göra en stek eller grilla en kyckling perfekt på 15 minuter, fisk och grönsaker går också bra och man kan fritera med minimalt användande av fett. Om den håller vad den lovar så spar man ju både tid och ström dessutom. Lätt att diska ur också, sas det.

Nån som har provat den?

( (:och det var absolut inte meningen att skuffa undan… jag respekterar givetvis tiden på minst två timmar från föregående inlägg fortsättningsvis!!!!)

… och lite kvällsgodistips: Hälll lite god olivolja i botten av en liten skål. Häll  på en näve mandel eller två och strö på salt. In i micron en halv minut eller så… klart att servera.

Annonser

Kommentarer till: "Drömmar om en manick/Mamrikenmittimaten" (1)

  1. Nu vet förhoppningsvis alla hur det ska funka?Hemikram ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: