"NE QUID NIMIS" ♥ Lagom är bäst (bara inte för mycket)

nån som vet? sambon undrar. Har själv aldrig ens funderat över det, men har aldrig hört talas om någon som fått salmonella av hemlagad majonäs eller äggtoddy?

Annonser

Kommentarer till: "salmonellarisk i rå äggula?/mamrikenmittimaten" (2)

  1. Svenska, norska och finska ägg är mycket sällan salmonellasmittade däremot är äggen i övriga Europa nästan alltid salmonellasmittade.Så du kan nog göra egen majonnäs och äggtoddy – speciellt om du använder ekologiska ägg från Sverige.

  2. Bra att Ister gav svar för jag blev osäker själv *svälj*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: