"NE QUID NIMIS" ♥ Lagom är bäst (bara inte för mycket)

Fantasie05[1].gif En HELT NY matblogg ska jag presentera !!!, åh, herregud. Jag VET en sak: – Hur ofta har vi alla inte svarat i telefonen:- Mitt i maten??

Jag är Mästarnas mästare på att laga snabbmat, men även långkok… Baka är jag däremot fenomenal på!!! pytteliten blomma.gif(Då glömmer vi den gången jag skulle ta tillvara på ägg som höll på att gå ut i datum och Sarah gjorde 5!!! sockerkakor..utan: BAKPULVER:P. )Men jag ska försöka passa in här=). blbl[1].gif

7star1c[1].gifJag har aldrig heller haft ett samarbete med andra bloggare… DET ska bli riktigt spännande!!!. bra vän.gifMen jag skriver som jag gör… Som ni säkert förstår så kommer mina inlägg vara lättsamma men jag kommer även ta upp ett ämne ni vet att jag har haft problem med som anorexia… ryba[1].gifEtt tungt och MINDRE roligt men väldigt viktigt ämne. Och varför då, i en matblogg kanske ni tänker?? Jo, för att kunna kanske hjälpa EN människa, men att jag gått med i den här bloggen är även för att ändra mitt förhållningssätt till mat. Nahrung20[1].gifKramizar från Sarah!

Så VÄLKOMNA till nya matbloggen MITT I MATEN=), och kom med förslag och ideér!!!

                                   Välkomst-Hälsningar från Hemi och Sarah!!!

Annonser

Kommentarer till: "NY BLOGG! kolla in!! mat, bak och vilka samarbeten! Kan bara bli MUMS!!//sarahmittimaten" (28)

 1. 🙂 följer med spänning!!! en rasande tjusig bakgrund inleder det hela….

 2. Jag kan bara säga att det ska bli jätteroligt att få skriva i en grupp UTAN restriktioner mer än att det på något sätt ska vara kopplat till mat och jag välkomnar andra skribenter också, eftersom vi alla har NÅGOT förhållningssätt till mat…

  • HELT UTAN restriktioner!, och det var den idén jag nappade på!. Visst har vi alla något att referera till angående mat..

 3. … var lite för snabb där och läste inte slutet… jag har också haft anorexia… både det och bulemi. Jättejobbigt! Det försvann nästan helt när jag blev gravid första gången, då blev det ju tillåtet att gå upp i vikt, varpå jag ökade i omfång från 49 kg till 84 kg på 9 månader! Jag har inte vägt mig sen jag var gravid sista gången och det är så länge sen att jag inte orkar räkna ens… men vågen är verkligen ett gissel när man har matproblem…. det är jävulen själv för mig! måttbandet är ok… men vågen huuuu!!! vägrar att bli sjuk igen – aldrig mer!

  • Då har vi samma problem.. Ibland svalt jag mig och ibland var det bulimi.. Jag kan inte heller väga mig … där är den riktiga boven!

  • Jag tror att det kan bli ett bra samarbete som kan ge stöd åt de som har alla möjliga ätstörningar..Hemikram

 4. Är det här man ska anmäla sitt intresse?*Ställer mig snällt i kö o väntar på godkännande att få vara med o skriva lite recept, inser att baka..det kommer jag nog ALDRIG göra ever again!*

  • Klart du får…Baka ska lilla Sarah lära dig. GLÖM INTE bakpulvret bara=). Ska kontakta hemi, för klart du ska vara med!!! kramizar

  • Yrvädret, du måste göra dig till snackvän med mig, då kan jag bocka i dig som skribent ok??Det vore jätteroligt om du vore med ♥

 5. himlen är trasig sa:

  Hjälp, hur många matbloggar orkar vårt avlånga land leva upp till?

  • Det är NU du himlen har chansen att gå med, du kan ju skriva om vad vi ska dricka för sorts vin eller öl till maten!!! kanon ju!

  • De andra får vika på foten… maka på er här ska VI fram =0)

 6. JUST VÅRAN blogg orkar nog Svea med tror jag… =0)

 7. himlen är trasig sa:

  Nä, HEMIMAMMA, då blir det ännu större barngrupper på dagisen.

 8. Var anmäler man sig för att få äta?

 9. Vaffö står inte jag med som bloggskribent då rå? *snyft*

 10. Btw kära Sarahmara, baka baka liten kaka….nope. Jag har bakat så många ggr, jag har läst receptet noggrannt och jag har följt det till punkt o pricka, men det blir bara pannkaka av mitt bakande.

 11. OK mamrikenmittimaten… finns nu… första receptet kommer om en stund… högst ett om dan.

  • Du ska presentera dig själv ikväll Mamriken om dina tankar kring detta och vem du är och om du har en tanke kring det om vad du vill skriva kanske?

 12. har tagit bort den nu…. ser på yrvaedrets inlägg att jag missuppfattat det hela totalt…. föråt! åtgärdat.

 13. allting.. *fniss*… och hur gör jag nu för att lägga in dagen recept som jag tänkte förära denna ädla församling med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: